OM OSS

På vår gård i Svelvik har vi i mange generasjoner dyrket frukt og bær. Det meste av produksjonen leveres til grossister for levering over hele Norge, men vi har også et betydelig hjemmesalg av jordbær, plommer og epler. 

Som en naturlig forlengelse av dette hjemmesalget valgte vi å åpne en gårdsbutikk i 2004. I starten solgte vi kun egenproduserte varer, som honning fra egne bier, epler og plommer, jordbær, geleer og syltetøy. Etterhvert begynte vi også å presse eplesaft fra våre epler, tørke epler samt bake flatbrød.

Med lange tradisjoner innen håndarbeid i vår familie begynte vi snart med egenproduserte tekstiler, samt hjemmelagde såper og drops.

Med en etterspørsel som overgikk vår evne til å produsere har vi etterhvert tatt inn beslektede produkter fra utvalgte og anerkjente leverandører, der alt som tas inn i utvalget er varer vi selv ønsker oss og kan gå god for.

Deler av sortimentet har vi nå lagt ut i vår nettbutikk. Nettbutikken vil aldri bestå av hele vårt sortiment, men gi en smakebit på hva vi kan levere. Så er du i nærheten av Svelvik, ta kontakt med oss for å gjøre en avtale om besøk i vår butikk!

 

Far og sønn presser eplesaft (Bilde tatt av Svelviksposten)

Far og sønn presser eplemost. Bildlet er tatt av Svelviksposten.