Pukka te

                   

Velkommen til vår fantastiske verden av urter! Vi har fem forskjellige “te-familier” som alle er utviklet for å skape den perfekte urtedrikken. Te som vil gi deg en fantastisk amaksopplevelse - te som vekker sansene. Pukkas unike te er en kombinasjon av økologiske urter av høyest mulig kvalitet, og mesterlig blanding av urtene er utført av vår ayurvediske spesialist og urtespesialist, Sebastian Pole. Dette gjør vår te helt spesiell.

 • Vi har kalt denne te-familien “Godt for kroppen” fordi alle urtene er spesielt valgt ut for å være nettopp det. Gjennom bruk av de beste, økologiske urtene, kan naturens utrolige kraft, hjelpe deg å være ditt beste jeg. 

 • Vi har kalt denne te-familien “Den perfekte smaks-opplevelse” fordi du her finner te som er satt
  sammen for å gi nytelse gjennom dagen. Her har vi
  brukt det beste av det beste innen økologiske urter - og urteblandingene viser Sebastian’s kunnskap på sitt beste. Fra eksotisk til delikat, fra varmende til helsebringende, viser disse teene den fulle bredden av Pukka’s fantastiske utvalg av urter og smaks-sammensetninger.

 • Dette er en te-familie som er satt sammen for å fremme en grønn revlusjon. Grønn te som kombinerer den utrolige kraften av de fremste økologiske grønne tebladene med unike Pukka ingredienser. Dette gir en deilig blanding av herlig te og fantastisk smak.

 • Vår te familie "Sorte spesialiteter" er te som er dyrket under
  optimale forhold på noen av verdens mest ekstraordinære steder. Dette er te som er Fairtrade-produsert og svært smaksrik. Hele te-blader gjør hver enkelt kopp til en unik opplevelse.

 • Superfruktig - vårt navn på en te-familie som på alle
  måter beskriver innholdet i denne serien. Fullpakket med frukt, er dette et fyrverkeri av smak og farge som gir ganen en sensasjonell smaksopplevelse. Frukten er saktetørket for å bevare den deilige aromaen og de vakre fargene.